• AVETI NEVOIE DE O
    IZOLATIE?
    Peste 16 ani
    de
    experienta

Ne recomanda corectitudinea seriozitatea promptitudinea

Suntem o companie naţională cu o experienţă de peste 16 ani în domeniu. Ne desfaşurăm activitatea în toate judeţele ţării cât şi în afara acesteia. Ne bucurăm de un portofoliu vast de lucrări cu spumă poliuretanică, de la izolaţii termice şi fonice până la hidroizolaţii! Ajungem şi în zone greu accesibile din Romania.


Oricine are nevoie de o Izolatie

Avantajele izolaţiei

Nu foloseşte aerul pentru a izola, controlează temperatura ambientală, previne pierderea de căldură si reduce costurile!

De ce poliuretan?

Izolarea se poate face pe orice suprafaţă montată sau nemontată, de diferite forme, inclinaţie şi material.

Importanţa spumei poliuretanice

Spuma poliuretanică rigidă rezolvă cu succes toate aspectele, termoizolaţie, hidroizolaţie, plus un grad ridicat de fonoizolaţie.

Reţeau Genida AB

Este timpul sa iti redecorezi terasa asa cum iti doresti! Genida Ab vine in ajutorul tau cu termohidroizolatia perfecta pentru terasa ta! Garantie 15 ani pentru relaxare maxxima!

De ce noi?

Construcțiile din lemn CLASS MEISTER sunt o soluție profesională pentru ECONOMIE, ECOLOGIE, EFICIENȚĂ și EXCELENȚĂ. Respectăm cu adevărat reguli și schimbăm mentalități, abordând tehnici de proiectare inovatoare și moderne, prin colaborarea cu arhitecți certificați pentru clădiri PASIVE.

Pardoseli poliuretanice

Sistemele de pardoseli poliuretanice au o mulţime de aplicaţii datorită soluţiilor de acoperire şi eficienţei la aplicare şi exploatare.

Tel: 0724257882
E-mail: genida-ab@yahoo.com
Strada Vrancei nr 6, Focsani, Vrancea
De luni pana sambata (07:00 - 18:00).

Ultimele oferte

Date de contact

Urmareste-ne!